AnelkistiresAxon

Ενδιαφέρομαι για τις υπηρεσίες ανελκυστήρων

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα ευχαριστούμε

Είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής κτιρίου; Θέλετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια των επιβατών του ανελκυστήρα σας;

Δωρεάν η πρώτη συντήρηση του ανελκυστήρα σας.

Η ασφάλεια και η αδιάλειπτη λειτουργία του ανελκυστήρα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις: Υπηρεσίες Ανελκυστήρων  

Ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες συντήρησης για ανελκυστήρες;

Οι υπηρεσίες συντήρησης για ανελκυστήρες περιλαμβάνουν τακτικούς ελέγχους, προγραμματισμένη συντήρηση, επιδιορθωτικές εργασίες και έκτακτες επεμβάσεις. Επίσης, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας.

Πόσο καιρό διαρκεί η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα;

Ο χρόνος εγκατάστασης ενός ανελκυστήρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος του ανελκυστήρα, οι διαστάσεις του, και οι συγκεκριμένες απαιτήσεις του χώρου. Κατά γενικό κανόνα, η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες.

Πώς μπορώ να διασφαλίσω την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα;

Για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα, πρέπει να τηρούνται τακτικοί έλεγχοι και συντηρήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας και να αναφέρουν οποιαδήποτε αστοχία ή πρόβλημα άμεσα.

Υπάρχουν επιλογές προσαρμογής για ανελκυστήρες σε υφιστάμενα κτίρια;

Ναι, προσφέρουμε επιλογές προσαρμογής για ανελκυστήρες σε υφιστάμενα κτίρια. Ανελκυστήρες με μικρότερο χώρο, ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας και εξατομικευμένα σχέδια είναι μερικές από τις επιλογές που μπορούμε να προσφέρουμε για να ταιριάξουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πώς επιλέγετε τους ανελκυστήρες που προσφέρετε;

Η επιλογή των ανελκυστήρων που προσφέρουμε βασίζεται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές που παρέχουν καινοτόμες λύσεις, εξασφαλίζοντας ότι οι ανελκυστήρες πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Τι κάνω αν ο ανελκυστήρας αντιμετωπίσει πρόβλημα;

Σε περίπτωση προβλήματος με τον ανελκυστήρα, επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας. Έμπειρο προσωπικό θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα παρέχει την απαιτούμενη επισκευή.

Πώς εξασφαλίζετε τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας;

Η εγκατάσταση και η συντήρηση των ανελκυστήρων γίνονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας. Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση και την ασφάλεια των χρηστών.

Ποια είναι η διάρκεια εγγύησης για έναν νέο ανελκυστήρα;

Η διάρκεια της εγγύησης για έναν νέο ανελκυστήρα ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο. Συνήθως, η εγγύηση κυμαίνεται από ένα έως πέντε χρόνια. Ενημερωθείτε σχετικά με την εγγύηση κατά τη διαδικασία αγοράς.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις: Εγκατάσταση Ανελκυστήρων 

Πόσο χρόνο διαρκεί η τυπική διαδικασία εγκατάστασης ανελκυστήρα;

Η διάρκεια ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του κτιρίου, αλλά συνήθως κυμαίνεται από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες.

Υπάρχουν φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές για εγκατάσταση ανελκυστήρα;

Ναι, οι σύγχρονοι ανελκυστήρες διαθέτουν ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα.

Μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας σε υπάρχον κτίριο;

Ναι, η τοποθέτηση ανελκυστήρων σε υπάρχουσες κατασκευές είναι μια κοινή πρακτική

Ποια μέτρα συντήρησης μπορώ να λάβω για να παρατείνω τη διάρκεια ζωής του ανελκυστήρα μου;

Οι τακτικοί έλεγχοι, οι έγκαιρες επισκευές και οι ενημερώσεις λογισμικού είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροζωία.

Οι ανελκυστήρες διαθέτουν επιλογές εγγύησης;

Ναι, οι περισσότερες επαγγελματικές εγκαταστάσεις προσφέρουν πακέτα εγγύησης.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις: Συντήρηση Ανελκυστήρων 

Πώς μπορώ να προγραμματίσω ένα ραντεβού για τη συντήρηση του ασανσέρ μου;

Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για τη συντήρηση του ασανσέρ σας, επικοινωνήστε με τον τεχνικό συντήρησης μας μέσω τηλεφώνου ή στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σε περίπτωση βλάβης του ασανσέρ τι κάνω;

Σε περίπτωση βλάβης του ανελκυστήρα, τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Πατήστε το κουμπί κινδύνου ή καλέστε την εταιρεία συντήρησης ανελκυστήρων.
  • Μην επιχειρήσετε να απεγκλωβιστείτε μόνοι σας.
  • Εάν είστε με άλλους επιβάτες, διατηρήστε την ηρεμία και προσπαθήστε να τους καθησυχάσετε.
  • Εάν ο ανελκυστήρας σταματήσει μεταξύ των ορόφων, προσπαθήστε να σταθείτε σε ένα σημείο όπου θα είστε ασφαλείς εάν η πόρτα ανοίξει.
  • Εάν ο ανελκυστήρας σταματήσει στο δάπεδο, μπορείτε να προσπαθήσετε να βγείτε από την πόρτα. Ωστόσο, φροντίστε να είστε προσεκτικοί για να μην πέσετε.

Εδώ είναι μερικές επιπλέον συμβουλές για να παραμείνετε ασφαλείς σε περίπτωση βλάβης του ανελκυστήρα:

  • Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα. Εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε ασυνήθιστο, όπως θόρυβο, κραδασμοί ή δυσλειτουργία των συστημάτων ασφαλείας, ενημερώστε αμέσως την εταιρεία συντήρησης.
  • Μην επιβιβάζεστε σε έναν ανελκυστήρα που είναι υπερφορτωμένος.
  • Μην αφήνετε μικρά παιδιά χωρίς επίβλεψη όταν χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα.

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι η καλύτερη εγγύηση για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων. Εάν ο ανελκυστήρας σας δεν συντηρείται τακτικά, επικοινωνήστε με την εταιρεία συντήρησης για να προγραμματίσετε έναν έλεγχο.

Θέλω να διακόψω τη λειτουργία του ανελκυστήρα τι κάνω;

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής των ρουλεμάν, ελέγχουμε τα εξής:Την καθαριότητα: Τα ρουλεμάν πρέπει να είναι καθαρά από σκόνη και βρωμιά.Την λίπανση: Τα ρουλεμάν πρέπει να είναι λιπαρά για να λειτουργούν σωστά.Την κατάσταση: Τα ρουλεμάν δεν πρέπει να έχουν σημάδια φθοράς ή φθορά.Εάν διαπιστώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα ρουλεμάν, τα λιπαίνουμε ή τα αντικαθιστούμε ανάλογα με την περίπτωση.

Θέλω να αλλάξω εταιρία συντήρησης ποία είναι η διαδικασία;

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής των ρουλεμάν, ελέγχουμε τα εξής:Την καθαριότητα: Τα ρουλεμάν πρέπει να είναι καθαρά από σκόνη και βρωμιά.Την λίπανση: Τα ρουλεμάν πρέπει να είναι λιπαρά για να λειτουργούν σωστά.Την κατάσταση: Τα ρουλεμάν δεν πρέπει να έχουν σημάδια φθοράς ή φθορά.Εάν διαπιστώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα ρουλεμάν, τα λιπαίνουμε ή τα αντικαθιστούμε ανάλογα με την περίπτωση.

Πώς παίρνει πιστοποίηση ο ανελκυστήρας μου;

Για να πάρει πιστοποίηση ο ανελκυστήρας σας, πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις της εθνικής νομοθεσίας. Η εθνική νομοθεσία που διέπει τους ανελκυστήρες είναι ο νόμος 4070/2012.Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, για να λάβει πιστοποίηση ο ανελκυστήρας, πρέπει να πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις:

  • Να είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.
  • Να έχει εγκατασταθεί από πιστοποιημένο εγκαταστάτη.
  • Να έχει υποβληθεί σε έλεγχο από πιστοποιημένο φορέα επιθεώρησης.

Ο έλεγχος από τον πιστοποιημένο φορέα επιθεώρησης περιλαμβάνει τους ακόλουθους ελέγχους:

  • Έλεγχο της δομής του ανελκυστήρα.
  • Έλεγχο των μηχανικών και ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων του ανελκυστήρα.
  • Έλεγχο των συστημάτων ασφαλείας του ανελκυστήρα.
  • Εάν ο ανελκυστήρας πληροί όλες τις απαιτήσεις, ο πιστοποιημένος φορέας επιθεώρησης θα εκδώσει ένα πιστοποιητικό πιστοποίησης. Το πιστοποιητικό πιστοποίησης ισχύει για 5 χρόνια.

Η διαδικασία πιστοποίησης του ανελκυστήρα είναι η εξής:

  • Ο ιδιοκτήτης του ανελκυστήρα υποβάλλει αίτηση για πιστοποίηση στον πιστοποιημένο φορέα επιθεώρησης.
  • Ο πιστοποιημένος φορέας επιθεώρησης προγραμματίζει τον έλεγχο του ανελκυστήρα.
  • Ο πιστοποιημένος φορέας επιθεώρησης πραγματοποιεί τον έλεγχο του ανελκυστήρα.
  • Εάν ο ανελκυστήρας πληροί τις απαιτήσεις, ο πιστοποιημένος φορέας επιθεώρησης εκδίδει το πιστοποιητικό πιστοποίησης.

Εάν ο ανελκυστήρας δεν πληροί τις απαιτήσεις, ο πιστοποιημένος φορέας επιθεώρησης θα εκδώσει ένα πιστοποιητικό μη πιστοποίησης. Ο ιδιοκτήτης του ανελκυστήρα θα πρέπει να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις και στη συνέχεια να υποβάλει νέα αίτηση για πιστοποίηση.Η πιστοποίηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.

Κάθε πότε γίνεται η συντήρηση του ανελκυστήρα;

Σύμφωνα με τον νόμο 4070/2012, η συντήρηση του ανελκυστήρα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Η συχνότητα της συντήρησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τον τύπο του ανελκυστήρα και τις συνθήκες χρήσης του.

Κάθε πότε γίνεται η συντήρηση του ανελκυστήρα;

Σύμφωνα με τον νόμο 4070/2012, η συντήρηση του ανελκυστήρα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Η συχνότητα της συντήρησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τον τύπο του ανελκυστήρα και τις συνθήκες χρήσης του.

Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιείται η συντήρηση του ασανσέρ μου;

Η συχνότητα της συντήρησης εξαρτάται από τον τύπο και τη χρήση του ασανσέρ. Συνήθως, προτείνεται το μήνα μια φορά για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία και την ασφαλή χρήση.

Τι πρέπει να κάνω αν παρατηρήσω αστοχίες στη λειτουργία του ασανσέρ μου;

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αστοχία ή πρόβλημα στη λειτουργία του ασανσέρ, επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης μας για να προγραμματίσετε έναν έλεγχο και την απαιτούμενη επισκευή.

Πώς μπορώ να διατηρήσω τον ασανσέρ μου σε καλή κατάσταση μεταξύ των συντηρήσεων;

Για να διατηρήσετε τον ασανσέρ σας σε καλή κατάσταση, αποφεύγετε το υπερφόρτωμα, μη χρησιμοποιείτε τον ασανσέρ για μεγάλα αντικείμενα που υπερβαίνουν τη χωρητικότητά του, και ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται από τον κατασκευαστή.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας;

Οι νέες προδιαγραφές ασφαλείας συχνά αλλάζουν, και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε σχετικά. Ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες προδιαγραφές και θα διασφαλίσει ότι ο ασανσέρ σας συμμορφώνεται με αυτές.

Οι νέες προδιαγραφές ασφαλείας συχνά αλλάζουν, και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε σχετικά. Ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες προδιαγραφές και θα διασφαλίσει ότι ο ασανσέρ σας συμμορφώνεται με αυτές.

Η συντήρηση προλαμβάνει προβλήματα και διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία, ενώ η επισκευή είναι η διόρθωση προβλημάτων. Η συντήρηση είναι προληπτική, ενώ η επισκευή αντιμετωπίζει προβλήματα που έχουν ήδη παρουσιαστεί.

Τι πρέπει να κάνω αν παρατηρήσω αλλαγές στην ταχύτητα του ασανσέρ;

Αλλαγές στην ταχύτητα μπορεί να σηματοδοτούν προβλήματα. Αν παρατηρήσετε τέτοιες αλλαγές, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα συντήρησης για αξιολόγηση.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις: Επισκευή Ανελκυστήρων 

Πόσο συχνά πρέπει να υποβάλλονται σε συντήρηση οι ανελκυστήρες;

Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να υποβάλλονται σε τακτική συντήρηση τουλάχιστον μία φορά κάθε μήνα για να διασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση.

Υπάρχουν επισκευές που μπορώ να κάνω για τον ανελκυστήρα μου;

Ενώ ο βασική επίβλεψη ή επιθεώρηση μπορούν να γίνουν από τους ιδιοκτήτες ανελκυστήρα, σημαντικές επισκευές θα πρέπει να αφεθούν στους επαγγελματίες.

Ποιες νομικές ευθύνες έχουν οι ιδιοκτήτες κτιρίων σχετικά με τη συντήρηση του ανελκυστήρα;

Οι ιδιοκτήτες κτιρίων είναι νομικά υποχρεωμένοι να διασφαλίζουν την ασφάλεια των χώρων τους, συμπεριλαμβανομένης της τακτικής συντήρησης του ανελκυστήρα και των έγκαιρων επισκευών.

Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή εταιρεία επισκευής ανελκυστήρα;

Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η εμπειρία, η φήμη και οι κριτικές πελατών όταν επιλέγετε μια εταιρεία επισκευής ανελκυστήρα.

Μπορούν οι επισκευές του ανελκυστήρα να συμβάλουν στην παράταση της διάρκειας ζωής του συστήματος;

Ναι, οι έγκαιρες επισκευές μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων του ανελκυστήρα και να μειώσουν την ανάγκη για σημαντικές αντικαταστάσεις.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις: Ανελκυστήρες Ανελκυστήρων 

 

Ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες συντήρησης για ανελκυστήρες;

Οι υπηρεσίες συντήρησης για ανελκυστήρες περιλαμβάνουν τακτικούς ελέγχους, προγραμματισμένη συντήρηση, επιδιορθωτικές εργασίες και έκτακτες επεμβάσεις. Επίσης, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας.

Πόσο καιρό διαρκεί η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα;

Ο χρόνος εγκατάστασης ενός ανελκυστήρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος του ανελκυστήρα, οι διαστάσεις του, και οι συγκεκριμένες απαιτήσεις του χώρου. Κατά γενικό κανόνα, η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες.

Πώς μπορώ να διασφαλίσω την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα;

Για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα, πρέπει να τηρούνται τακτικοί έλεγχοι και συντηρήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας και να αναφέρουν οποιαδήποτε αστοχία ή πρόβλημα άμεσα.

Υπάρχουν επιλογές προσαρμογής για ανελκυστήρες σε υφιστάμενα κτίρια;

Ναι, προσφέρουμε επιλογές προσαρμογής για ανελκυστήρες σε υφιστάμενα κτίρια. Ανελκυστήρες με μικρότερο χώρο, ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας και εξατομικευμένα σχέδια είναι μερικές από τις επιλογές που μπορούμε να προσφέρουμε για να ταιριάξουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πώς επιλέγετε τους ανελκυστήρες που προσφέρετε;

Η επιλογή των ανελκυστήρων που προσφέρουμε βασίζεται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές που παρέχουν καινοτόμες λύσεις, εξασφαλίζοντας ότι οι ανελκυστήρες πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Τι κάνω αν ο ανελκυστήρας αντιμετωπίσει πρόβλημα;

Σε περίπτωση προβλήματος με τον ανελκυστήρα, επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας. Έμπειρο προσωπικό θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα παρέχει την απαιτούμενη επισκευή.

Πώς εξασφαλίζετε τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας;

Η εγκατάσταση και η συντήρηση των ανελκυστήρων γίνονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας. Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση και την ασφάλεια των χρηστών.

Ποια είναι η διάρκεια εγγύησης για έναν νέο ανελκυστήρα;

Η διάρκεια της εγγύησης για έναν νέο ανελκυστήρα ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο. Συνήθως, η εγγύηση κυμαίνεται από ένα έως πέντε χρόνια. Ενημερωθείτε σχετικά με την εγγύηση κατά τη διαδικασία αγοράς.

Γιατί να μας επιλέξετε

Σημασία Αδειούχων και Έμπειρων Τεχνικών.
Τα συστήματα ανελκυστήρων είναι πολύπλοκα και μόνο εξουσιοδοτημένοι και έμπειροι τεχνικοί θα πρέπει να αναλαμβάνουν τις επισκευές. Η ανάθεση του ανελκυστήρα σας σε επαγγελματίες διασφαλίζει ότι η εργασία θα γίνει σωστά.

Είμαστε μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ακολουθούμε αυστηρά τις προδιαγραφές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Είμαστε μια εταιρεία με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των ανελκυστήρων.
  • Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Ακολουθούμε αυστηρά τις προδιαγραφές ασφαλείας.
  • Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό.
  • Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.
    Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Για αυτό, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό και ακολουθούμε αυστηρά τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας.

Κατανοούμε ότι η συντήρηση και επισκευή του ανελκυστήρα σας είναι μια σημαντική υπόθεση. Για αυτό, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Είμαστε η ANELKISTIRESAXON

Η εταιρεία που θα σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για τον ανελκυστήρα σας.

Επιλέξτε μας και θα δείτε τη διαφορά!

Γεωργίου Ιωάννης - Πίτυρης Αθανάσιος Ο.Ε.  


>